perjantai 16. toukokuuta 2014

Long time, no seen.

Moroo! 
Ja kyllä: kiirettä on pitänyt, mutta ihan hyvällä lailla. Sain ystäviä kylään ja ressailin opinnoista. Nyt osui sellainen hyvä ja ansaittu lepopäivä ennen seuraavan opintotehtävän kirjoittamisen aloittamista ja ruotsin tenttiin lukua. Motivaatiohan jäi pääsiäislomalle eli täyttä kuraa kirjoitelen opintotehtäviin. Yllättävän haasteellista sekin. Mutta pieni kertaus viikon takaisista meiningeistä.

Ensin Lindan ja Samin roadtrip suuntautui Aberdeeniin saakka etelästä ja sain heidät kyläilemään vuorokaudeksi.




Aamiaisen jälkeen suuntasimme Balmedie -rannalle, joka on TripAdvisorin aikasta korkealle rankkaama nähtävyys. Ja olihan se komia ku mikä! Jälleen jotain sellaista, mitä ei osannut odottaa löytyväksi Skotlannista, nimittäin DYYNEJÄ!


Jännä hetki. Hämärästi tajusin, että pallo tulee kohti. Vierestä meni ohi :)




Piipahdimme myös Buller of Buchanille bongaamaan Lunneja, joita useiden luotettavien lähteiden mukaan on näkynyt siellä. Emme olleet yhtä onnekkaita, mutta paikka oli paljon vihreämpi kuin maaliskuun alkupuolella.




Käytiinpä myös kirjaston huipulla ihailemassa maisemia.

Ah tuliaisia. Kyllä maistui!



Mainio ja piristävä visiitti, kiitos ystävät! 

Keskiviikko-iltana 7.5. yliopisto järjesti vaihto-opiskelijoille Ceilidh -illan eli illan täynnä skotlantilaista ruokaa, tanssia ja kaikeinlaisia muita ilmaisia juttuja. Hauskaa oli, yksi skotlantilaisista tansseista oli tuttu vanhojen tansseista (WHAT) ja lopuksi saimme "todistukset" ja kutsun liittyä Aberdeenin yliopiston Alumnien joukkoon.


Takaa: Annelie, Mette, Megan, Hannah,Marlene, Johanna ja Katharina. Edessä: Iida H. Ilias, Mehmet ja meitsi.





Saman viikon torstai-perjantai -yönä sain Maaritin visiitille. Perjantaipäivän jouduin viettämään pitkälti opinnoissa (ja olin ruotsin tukiopetuksessa WHAT?!), mutta kerkesimme syömään lounasta yliopiston ruokalassa ja Maarit viihtyi hyvin kirjastossa (3tuntia) :D

Lauantain kiertelimme kerkustan kauppoja ja lounastimme mitä mainioimmassa kahvilassa nimeltä Cup. Iltapäivätee sisälsi suolaista, makeaa ja överimakeaa sekä tietysti teetä.




Marimekko

Sunnuntaiksi ei luvattu kaatosadetta joten lähdimme seikkailemaan busseilla kohti Cairngormsin kansallispuistoa ja Braemarin kaupunkia. Kiipesimme viereiselle mäellä maisemia tiiraamaan.




#Moommatäs



Karitsojaaaaa!!!

Kuinka säästät vaihdossa osa 31: käytä t-paitaa tyynyliinana. Tää sopisi myös Niksi-Pirkkaan.
Maarit lähti maanantaina ja jätti mulle suklaata ja ruisleipää. Omnom. Oon koko ajan ollu vähän sillä fiiliksellä, että ihan hyvin oon ilman ruisleipää pärjäilly, mutta se TUOKSU! Kyllä mun on ollu sitä ikävä! Kiitos Maarit näistä ja kyläilystä!  Meitsi palasi opintojen karuun arkeen. Tälle viikolle mahtui yhden portfolion ja yhden esseen palautuspäivät sekä liikunnan kurssin viimeinen koe. 

Näin suuri motivaatio oli esseen kirjoittamiseen:


Mutta sainpahan väännettyä molemmat kirjoitustehtävät. Liikunnan tentti menikin sitten heikommin, mutta laskeskelen sen varaan, että kurssi menee kuitenkin läpi.

Ja ainiin, pyörä hajosi taas vaihteeksi eilen: siitä lähti toinen poljin irti. Miten ihmeessä kummassa se on edes mahdollista? Voipi olla että palautan kyseisen maanvaivan jo lauantaina, mikäli puuttuvaa ruuvia ei löydy. Mutta kolmea tuntia en ala enää korjailemaan.


Mutta vähiin käy aika täällä ennen kuin loppuu: tasan kahden viikon kuluttua oon lentokentällä...
Huhhuh.

<3Iida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti