keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kolkyt kiloa ja risat.

Kyllä. Juuri tuohon määrään on rajattava mukaan tuleva maallinen omaisuus. Ja kivasti kun punnitsin laukkua, niin mokoma kapsäkki painaaa itsessään yli kolme kiloa. Höh.

Kaikkein helpoimmalla pakkaamisessa kuitenkin pääsee, kun aloittaa sulkemalla pois asioita, joita ei ainakaan voi ottaa mukaansa, kuten:

sähköaitaa. 
Vitsivitsi lehmuraisia.

Tai kisuleita. 
Kissa vois toisaalta aivan hyvin hoidella kuumavesipullon virkaa?

No NYT on laukussa tilaa. :D
Hehheh.

Melkein kaikki on tässä vaiheessa jo pakattuna, punnat hankittu ja tarpeelliset asiakirjat kopsattu. Vielä viimeiset pohdiskelut ja tavaroiden sullomiset laukkuun, niin reissu kohti Helsinkiä voi huomenissa alkaa ja samalla todellisuuteen herääminen. Tässä kivasti pakkailen ja siivoilen, mutta vasta lauantaina lentokentällä taitaa kirkastua, mitä on edessä. 

Seuraava päivitys taitaneekin tulla jo ihan eri aikavyöhykkeeltä. 

SE on jännää.

- Iida













4 kommenttia:

  1. Hola, hmm, jalkineista sen verran, että kuinka paljon käytät kumppareita Suomessa? Käytätkö esim koulussa tai kaupungilla? Koska jos et niin sitten ehdottomasti vaelluskengät. Mutta jos käytät, ja jos onmuutenkin hyvin istuvat kumpparit, nii niitähän vois käyttää vetisen kelin vaellusjalkineina, ja kuivalla kelillähän lenkkarit menee keposesti...
    Auttoko yhtään?
    Tykkään nuota lemmu ja kisuli kommentteja x)

    VastaaPoista
  2. Hmm... Viisautta ystäväni! Kumpparit kulkevat kaupungillakin oikein mainiosti mukana jyväskylässä, joten kyllä taidan niihin päätyä. Kissit ja lemmut = <3

    VastaaPoista
  3. Kahdesta alimmasta kisulista tulee vähän mieleen meidän Sutkiputki.

    VastaaPoista
  4. :D Sopis oikein mainiosti tämän veljessarjan jatkoksi, sillä ylempi on uusavuton kisu ja alempi työkyvytön kisu :D

    VastaaPoista